Het exacte programma voor Kerstmarkt Vreeland 2023 volgt later, maar het zal in het teken staan van ‘verbinden’ en richt zich op alle dorpsgenoten, jong en oud. En hoe kan je beter verbinden dan onder het genot van een hapje of een drankje?

Dus ben je Vreelander en wil je een kraam huren om kerstwaar of lekkere hapjes of drankjes te verkopen? Dat kan! We hebben een beperkt aantal kramen beschikbaar. Daarom behouden wij ons het recht voor om keuzes te maken in de aanmeldingen op basis van variatie in aanbod van de kraamhouders. Wees er vlug bij!

  Uw naam *

  Naam bedrijf *

  Adres

  Plaats

  Telefoonnummer *

  Uw email *

  Website

  Korte omschrijving koopwaar *

  Iedere kraam wordt voorzien van gezellige verlichting. Stroom wordt niet standaard bijgeleverd en met het oog op een maximale capaciteit, zo veel mogelijk afgeraden. Indien u toch voor uw kraam stroom wenst, kunt u dat hier aangeven. De kosten worden per stroompunt (a € 5,-) berekend. Een apparaat dat weinig stroom verbruikt (lampje, telefoonoplader, pinoplader, cd speler), kost 1 stroompunt. Een apparaat die veel stroom verbruikt (waterkoker, magnetron, kookplaat) kost 2 stroompunten. U kunt hieronder kiezen hoeveel stroompunten, met een maximum van 4 stroompunten, u wilt afnemen. *

  Upload eventueel hier een foto van uw kraam/producten ter promotie op de website

  Kraamhuur *

  'Ik huur een kraam (incl. luifel) van 4.00 x 1.25 m. Prijs: € 50,-'

  Reglement Vreeland viert Kerst*

  Ik heb het reglement op deze site gelezen en ga hiermee akkoord

  Het Reglement van Kerstmarkt Vreeland leest u hier: Reglement Kerstmarkt Vreeland